Realisaties

Op de pagina realisaties geven wij een overzicht van projecten die specifieke bijzonder uitdagend waren of afweken van de norm. Het gaat hierbij vaak om de complexiteit van de opdracht of de specifieke technische oplossingen die wij aandroegen waarmee het project tot een goed einde kon worden gebracht.

 

Sector Automotive industrie

Uitdaging: Complex hydraulisch leidingwerk

Ontwerpen, plaatsen en aansluiten van een complex hydraulisch leidingwerk (metalen buisverbindingen en flexibels) voor nieuw te plaatsen machines

Sector Afvalverwerking

Uitdaging: Kritische hoge druk pijpleiding 

Ontwerpen, upgraden, plaatsen en aansluiten van hydraulisch leidingwerk voor shredder installatie, (metalen buisverbindingen en flexibels).  ‘buismaat 76,1 x 8 mm’. Deze installatie was bijzonder kritisch door de enorme belasting op de buizen uit het pomphuis. 

Sector Grondwerkbedrijf

Uitdaging: Vervuilde en onder extreme situatie gebruikte machine voorzien van nieuwe flexibels en fittingen.

De uitvoering van de werken gebeurden in een ABFlex werkplaats. Van belang was de leidingen praktisch en werkbaar te herpositioneren. De eerste 2 foto’s tonen de grondboormachine voor de werken.

Sector Transport

Uitdaging: Beschadigde laadklep vervangen door nieuwe.

De uitvoering van de werken gebeurden in de ABFlex werkplaats van Vlaams-Brabant. De foto’s laten verschillende stappen van de installatie zien.