Argus

Sinds 1936 produceert ARGUS kwalitatief hoogwaardige hydraulische componenten. De naam die argus heeft sinds haar oprichting staan  voor kwaliteit, veiligheid en technische bekwaamheid. Jarenlange ervaring en voortdurende inspanning om onze producten te verbeteren maken dat Argus snel en flexibel kan reageren op behoeften van klanten.

Argus ontwikkeld allerlei snelkoppelingen en multi doorkoppeling systemen volgens de behoeften of de specificaties van de klant. Als lid van de internationale Hiflex-groep kan Argus rekenen op enorme resources en ervaring.

Voor ABFlex+ is Argus daarmee een betrouwbare partner, net zoals alle andere merken onder de paraplu van Alfagomma.

Hydrauliek

Snelkoppelingen – Kleppen – Fittingen – Multikoppelingen

Alle metalen onderdelen van ARGUS zijn voorzien van TOP COAT (ATC) een innovatieve gepatenteerde oppervlaktebehandeling ontwikkeld en gepatenteerd door het ALFAGOMMA R&D team.

Snelkoppelingen

ARGUS innovatieve snelkoppelingen ontwerp is beschikbaar in verscheidene types. Zij voldoen aan internationale standaarden en zijn volledig uitwisselbaar.

Kleppen

Het gamma van Argus op het gebied van bal- en controlekleppen zijn ontworpen voor hoge en lage druk toepassingen met een nominale diameter tot 51 mm. verkrijgbaar in diverse materiaal type.