Disclaimer

Disclaimer

Deze website is een product van ABFlex+ Group. ABFlex+ Group aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van de informatie aangeboden door onze website of door onvolledigheid van deze informatie op welke manier dan ook. Deze website is tot stand gekomen op basis van een zo keurig mogelijke samenstelling van de inhoud en toepassing van het ontwerp.

Mocht u toch problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten door contact met ons op te nemen. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ABFlex+ Group is het de gebruiker van deze site niet toegestaan de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken. Alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal blijven ten allen tijde voorbehouden aan ABFlex+ Group. Wenst u toch onze informatie te gebruiken, dan verzoeken wij u eerst schriftelijk toestemming te vragen aan ABFlex+ Group. Een schriftelijke toestemming kan u eveneens aan ons vragen via het info.antwerpen@abflex.be

Handelsmerken

Copyright © 2006-2019 ABFlex+ Group. Alle rechten voorbehouden.

Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent dat u het privacybeleid van ABFlex+ Group volledig accepteert.