Onze Service

Speedservice

 

ABFlex+ heeft 32 mobiele service-units, gespecialiseerd in de vervanging van hydraulische slangen en koppelingen op locatie. Onze diensten zijn steeds beschikbaar: 24/7.

U kiest voor een snelle reactietijd door speedservice of voor een afspraak ter plaatse volgens uw agenda.

Met 20 jaar ervaring in de servicemarkt kunnen onze klanten steeds rekenen op een snelle en technisch verantwoorde vervanging of installatie.
Ons deskundig personeel staat u met raad en daad terzijde en worden regelmatig bijgeschoold. Zij staan garant voor kwaliteit en veiligheid on-site bij u als klant

 

Maatwerk

 

ABFlex+ : ‘uw flexibele oplossing’ kunt u terug vinden in ons maatwerk. Terug te vinden in onze nieuwe reeks mobiele service units van ‘gewichtscategorie 5 ton’

Door het hoge laadvermogen van onze wagens hebben wij een breed assortiment aan boord die er voor zorgt dat we snel en adequaat on site de gewenste reparaties en onderhoud kunnen uitvoeren.

Maatwerk vindt u op verschillende niveaus terug als partner van uw bedrijf.

Voor klanten met niet alledaagse toepassingen helpen we met de beste oplossing en we bieden de ondersteuning die nodig en gewenst is bij onderhoud, vernieuwing of uitbreiding van uw hydraulische installaties. ABFlex+ bekijkt samen met U hoe de behoeften en voorwaarden maximaal kunnen ingevuld worden.

Maatwerk betekent ook dat wij zowel op onze servicevoertuigen als op onze servicecenters de juiste materialen en componenten voorradig hebben.

Maatwerk: met meerdere wagens tegelijkertijd op eenzelfde locatie een omvangrijk onderhoudswerk uitvoeren ? ‘Geen probleem’ ABFlex+ verlegt uw grenzen.

Uw bedrijf heeft een lange doorlopende (dag – nacht) opdracht met tijdsdruk ? ABFlex+ doet de permanentie op uw werf. ook in het weekend.

Tenslotte, maatwerk betekent ook dat wij voor onze klanten grensoverschrijdend kunnen werken in onze buurlanden Nederland, Frankrijk Duitsland

Kwaliteit, veiligheid en certificering

 

Staan bij ABFlex+ hoog in het vaandel.

Door het gebruik van merkartikelen garandeert ABFlex+ steeds de hoogste betrouwbaarheid. In hedendaagse industriële processen en technieken zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid van doorslaggevend belang.

Naast het ‘menselijke kapitaal’ zijn zij bepalend voor het succes van een onderneming.

Onze producten voldoen aan erkende internationale standaarden (DIN, EN, ISO en SAE). Onze producten worden voor tal van toepassingen gebruikt, soms onder extreme omstandigheden. Zo worden de risico’s in uw organisatie maximaal beperkt.

 Onze materiaalcertificaten kan u terug vinden bij onze strategische partners. De kwaliteit van ABFlex+ kenmerkt zich ook door de aandacht op veiligheid, de intensieve opleidingen en cursussen die onze servicemonteurs regelmatig doorlopen, evenals de specifieke opleidingen bij onze klanten om optimaal aan de veiligheidsnormen van onze klanten tegemoet te komen.

Kwaliteit betekent ook dat wij preventief te werk gaan als wij tijdens een service-inzet slijtage of mogelijk andere defecten constateren en onze klant daarover informeren.

Een andere innovatie is de verdere automatisering van de workflow waardoor wij uw opdrachten en de daaropvolgende administratie sneller kunnen verwerken.

 

Toonbankverkoop

 

Met goed bevoorraadde magazijnen kunt u tijdens kantooruren gemakkelijk even langskomen voor die ene koppeling of een meter slang. 

Nieuwis het aanbod voor waterblast leidingen.

ABFLex+ Service Atelier

 

Alle ABFlex depots hebben een service atelier waar we onderhoud en herstellingen kunnen uitvoeren. Voor alle mogelijke machines, autolaadkraan, hoogwerker of hydraulische unit, beperkt, dringend of omvangrijk onderhoud. De ABFlex+ service staat voor u klaar. 

In het depot van Vlaams-Brabant ‘Machelen – Vilvoorde’ kunt u ook terecht voor laadklepreparaties ‘Hydraulisch- elektrisch-Mechanisch onderhoud’ zie ook verdere info omtrent laadklepservice.

 

ABFlex+ Druktest op alle leidingwerk

ABFlex Antwerpen beschikt over een druktestbank om leidingwerk te testen met certificaat.

Zo heeft u nog meer zekerheid op een duurzame werking van alle leidingwerk